torsdag 18. oktober 2018


Utplassering hos Design D

Dag.4
Startet dagen med et prosjekt for matbutikker, hvor dem skal ha noen plater dekket med hemp, slikt at dem kan ha frukt og div. på. Alt dette skal bygges opp som noe hylle system eller lignende.
Så startet med å måle opp på kryssfiner hvor stoff skulle stiftes. Da det var gjort så ble jeg med på stifte prosessen. Strekk og trekk, stift og smekk, alt gjort på en drøy time.

Etter dette startet en rekke kunder å møte opp med båtkalesjer og interiør som skulle gjøres opp igjen til å ligne sine glansdager. Så etter en del måling, ble det utskjæringer av stoff, heldigvis hadde vi maler til det meste fra før.

Så gikk vi på stolene/benkene for en opprettingsjobb. Det viste seg at en del lengre mellomlegsbiter som allerede var kledd uken før, hadde fått glidelåsen sydd på feil side, slik at dem syntes etter montering.
Da måtte stoffet vrenges av igjen for å kunne klare å sy det riktig på maskin etterpå. Så ettersom jeg spratt opp søm som holdt glidelås siden sammen, ble dem sydd riktig på igjen ved neste bord. Og ettersom det ble trekk ferdige sydd igjen, så vrengte jeg dem tilbake på putene.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar